Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség: ez történt a makarskai torna 1. napján

U12-es csapatunk egy magabiztos győzelemmel és egy döntetlennel, míg ifjúsági együttesünk egy jó meccsen elszenvedett vereséggel mutatkozott be a nemzetközi tornán.
1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség: ez történt a makarskai torna 1. napján

U12-es eredmények: SZKKA 2006 – Zelena Doline Zalec (szlovén) 15-4
SZKKA 2006 – ZRK Darda (horvát) 14-14 
- Az első meccsen egy nálunk gyengébb szlovén csapat ellen jól játszva nagyon magabiztos győzelmet arattunk, majd a második mérkőzésen a horvát ZRK Darda ellen játszottunk. A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, aztán a végén visszajöttünk a meccsbe, többször támadtunk a hajrában a vezető gólért, de sajnos nem sok minden sikerült ezen a meccsen, így döntetlen lett a vége. Rengeteg hibával játszottunk, sajnos pontatlanok voltunk. Többször volt esélyünk megnyerni a mérkőzést, de a végjátékban igazságos döntetlen született – foglalta össze a 2 meccs esszenciáját Vers Ákos edző, akitől azt is megtudtuk, hogy szerdán egy mérkőzésünk lesz, ezen szintén egy horvát csapattal mérkőzünk majd meg.

Ifi csoportmeccs eredménye: SDRS Vrhnika (szlovén) – Szombathelyi KKA 18-12 
- Sikerült egy jó mérkőzést játszani egy nagyon egységes és jó játékot játszó csapat ellen. Kis szerencsével szorosabb is lehetett volna – értékelte az 1. napi történéseket Vers Ákos edző.

Következő mérkőzésüket a ZARK Split ellen holnap játssza ifi csapatunk.