Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

1 győzelem, 1 döntetlen az U14-es I. osztályú bajnokság szombathelyi fordulójában

A nemesvámosiak ellen hiába vezettünk tetemes előnnyel, döntetlen lett a vége, a siófokiak ellenében pedig csak a győzelem aránya volt a kérdés.
1 győzelem, 1 döntetlen az U14-es I. osztályú bajnokság szombathelyi fordulójában

Mi rendeztük az aktuális U14 I.osztályú fordulót, ahol egyébként 20 csapat versenyez, s akiket az MKSZ versenybizottsága régióként osztott el. Az alapszakasz után a csoport első 3 helyezettje jut majd tovább a következő körbe. A mi kiegyensúlyozott csoportunkba rajtunk kívül olyan utánpótlás csapatok kerültek, mint a Siófok KC, az Alba Fehérvár, a Nemesvámos és a Győri ETO. A hétvégi fordulóban a Nemesvámos és a Siófok korosztályos csapataival mérkőztünk meg.

Szombathelyi KKA - Bajnok DSE Nemesvamos 16-16 (8-7)
SZKKA: Molnár, Grebenàr,(kapusok) -  Horváth, Geosits, Borhy 1, Czenki 2, Juhász 1, Takács 3, Kiss 1, Lékai 1, Marton 1, Szlámer 1, Kasper, Wutschi 5.

Szombathelyi KKA - Siófok KTC KFT 29-11 (14-4)
SZKKA: Ceglédi, Molnár (kapusok) - Horváth 2, Borhy 4, Czenki 3, Juhász, Takács, Kasper 1,  Lékai 6, Marton 6, Szlámer 3, Geosits, Wutschi 4, Lakner.

- A Nemesvámos elleni mérkőzèsen 30 percig rendben volt a játékunk, vezettünk,a mérkőzés végén azonban felhoztuk az ellenfelet, így döntetlen lett a mérkőzés. Probléma nincs, le kell vonni a pozitív és a negatív tanulságokat. Összeségében jó felfogásban kézilabdáztunk. A második mérkőzésen, a Siófok ellen is folytattuk azt a kézilabdát, amit szerettem volna látni, a lányok kellően motiváltak voltak, több új dolgot ki tudtunk próbálni, amik többnyire működtek is - értélelt Vers Ákos edző.

Köszönjük a szülőknek a szurkolást! Igazi hazai pályát teremtettek! Hajrá SZKKA!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK