Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

10 perc jó játék elég volt a győzelemhez

Noha nem állt össze sem a védekezés, sem a támadás, a célt elérte a serdülő I. osztály nyugati csoportjában szereplő csapatunk, hiszen ezúttal Érdről hozták el a lányok mindkét pontot.
10 perc jó játék elég volt a győzelemhez

Érd - SZKKA 24:31 (13.14)

SZKKA: Pődör Blanka 13, Farkas Nerina 5, Juhász Anna 1, Horváth Lilla 1, Lakatos Lizett 3, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia 1, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Lőrincz Brigitta, Sámson Petra 1, Horváth Anna 6, Wagner Dóri.

Végig álmosan és puha védekezéssel játszottunk, de végig tudtunk vezetni, igaz nem megnyugtató előnnyel. Sok hibát vétettünk támadásunk és védekezésünk sem keményedett fel eléggé! Így sorra kiszolgáltatott helyzetbe hoztuk a kapusainkat, akik sajnos ma nem mutattak a rájuk jellemző bravúrokat! Így a második félidő 15. percében 19:21 állt a kijelzőn! Itt viszont csapatunk a meccs utolsó 10 percében produkált egy 10-5-ös sorozatot és ezzel megpecsételte az érdiek sorsát és bezsebeltük a két pontot!

- Ma messze alulmúltuk önmagunkat! Nem állt össze sem a védekezés és a támadásban sem játszottunk gördülékenyen, ezzel reményt adva az ellenfélnek és megnehezítve a saját helyzetünket! Megyünk tovább a célt elértük, nyertünk – értékelte a meccset Pődör Zoltán edző.