Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

20 meccs, 20 győzelem, hibátlanul zárta a bajnokságot U12-es csapatunk

20 meccs, 20 győzelem, hibátlanul zárta a bajnokságot U12-es csapatunk

A hétvégén Hajmáskéren rendezték az U12-es Gyermekbajnokság utolsó fordulóját, ahol U12-es csapatunk számára az volt a tét, hogy veretlenül fejezi-e be a szezont. A lányok egy igazi rangadón nyertek az idősebbek között szereplő U11-es csapatunk ellen, majd magabiztosan győztek a Start SE ellen is, így az U12-es Gyermekbajnokságot 20 mérkőzésen aratott 20 győzelemmel, hibátlan mérleggel zárták, amihez ezúton is gratulálunk! Büszkék vagyunk a lányokra, csak így tovább!

U12-es Gyermekbajnokság, 10. forduló, Hajmáskér:

Szombathelyi KKA 1 – Szombathelyi KKA 2 13-12

Szombathelyi KKA 1 – Start SE Szentkirályszabadja 35-19

- Az első mérkőzést az U11-es csapatunk ellen vívtuk, a szó szoros értelmében. A tét óriási volt: veretlenül végzünk az U12-es korosztályban vagy nem? U11-eseink alaposan felkészültek ellenünk, küzdelmes meccset vívtunk és csak szerencsével nyertük meg ezt a rangadót. Mert az volt, rendkívül feszült mérkőzést vívtunk egymással, nagyot kellett küzdeni a győzelemért. Nekünk nem ment semmi, a megszokott magabiztosságunk elillant ezen a meccsen. Gyengén játszottunk. A második mérkőzésen biztosan nyertünk, de a feszültséget még ekkor is éreztem a csapatomon.

- Összességében ebben a korosztályban minden mérkőzésünket megnyertük, ez nyilván nem véletlen. A lányok nagyon sokat dolgoztak ezért az eredményért. Csapatként nagy jól működünk, öröm ezekkel a lányokkal együtt dolgozni. Vannak hiányosságok, de ez az év arra kellett, hogy csapatot építsünk. A következő időszakban arra kell törekednünk, hogy a lehető legtöbbet megtanuljanak a lányok a kézilabdázásból. Az egyéni képességeket maximálisan előtérbe szeretnénk helyezni a jövőben! Gratulálok az U12-es csapatunknak, nehéz időszakban értünk el nagyon szép eredményt. 20/20, csak így tovább lányok! Köszönjük a támogatást és a szurkolást a szülőknek – értékelte az idényt U12-es gárdánk edzője, Debreczeni György.


U11-es csapatunk is remekelt a hétvégi fordulón, hiszen azon kívül, hogy megszorongatta az idősebb gárdánkat, aratott egy nagyon sima győzelmet is.

Szombathelyi KKA 2 – Zirc KSE 16-2

- Az első mérkőzésen a védekezésünk nagyon rendben volt. Ezt mutatja, hogy összesen két gólt kaptunk a negyven perc alatt. Támadásban az első félidőben parádéztunk, amivel tulajdonképpen eldöntöttük a mérkőzést. A második játékrészben szerintem már mindenki a második mérkőzésre készült, így már nem koncentráltunk eléggé, de így sima győzelmet arattunk. A második mérkőzés egy igazi rangadót hozott házon belül. Sokáig fej-fej mellett haladtunk Gyuri bácsiék csapatával, sőt egy periódusban sikerült 3-4 góllal meglépnünk. Sajnos ezen a mérkőzésen volt pár olyan hibánk főleg a visszarendeződésben, amit egy ilyen erős csapat ellen nem engedhetünk meg magunknak, ez a végén megbosszulta magát. Gratulálok az U12-es csapatunknak a hibátlan idényhez. Mi pedig azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk az elmúlt időszak mutatott játékával. Jó érzés volt átélni, hogy az idősebbek között is egyre jobb teljesítményre voltunk képesek – fogalmazott U11-eseink trénere, Surman István.