Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

3 saját nevelésű játékosunk is válogatott kerettag!!!

Rendkívül eredményes utánpótlás szakmai munkánk elismeréseként Farkas Nerina és Lakatos Lizett a serdülő, míg Pődör Blanka az ifjúsági válogatott tagjaként a balatonboglári edzőtáborban készül jelenleg is.
3 saját nevelésű játékosunk is válogatott kerettag!!!

Miután az NB I/B-ben, az NB II-ben és a serdülő I. osztályban is magabiztos győzelmet arattunk és vezetjük az aktuális tabellákat, újabb sikeről számolhatunk be.

- Szenzációs hétvégi eredményeink után, hétfőtől csütörtökig tartó összetartásra, a NEKA edzőközpontjába hívták be tehetségeinket - tájékoztatta örömmel honlapunkat Pődör Zoltán klubelnök, aki mindhárom lány edzőjeként személy szerint is szakmai sikernek tartja a korosztályos válogatottakba történő meghívásokat. 

 - Nagyon bízunk benne, hogy ők hamarosan mindhárman NB I-es játékosok lesznek, Ők a mi tehetségeink, saját nevelésű játékosaink. Azért foglalkozunk fokozott intenzitással utánpótlásunk, korosztályos csapataink evelésével, hogy egyre több szombathelyi játékosunk kapjon majd helyet, szerepet az NB I-ben, ezzel is öregbítve 10 éves klubunk és szombathelyi edzőkollégáim hírnevét – tette hozzá Pődör Zoltán.