Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

4 meccs, 4 fölényes győzelem!

Vasárnap Szentgotthárdon rendezték meg az U11-es bajnokság 4. fordulóját.
4 meccs, 4 fölényes győzelem!

Eredmények: 
Szombathelyi Haladás    - Szombathelyi KKA II. 0-29
Szombathelyi KKA II. - Répcelaki SE 16-10
Lébényi KSE - Szombathelyi KKA I. 6-27
Mosonmagyaróvári KC SE - Szombathelyi KKA I. 9-25

- Ma a hangsúly a csapaton volt, azt kértem a lányoktól, hogy fegyelmezetten, a csapat szempontjai alá rendeljék az egyéni játékukat. A héten nem sikerültek jól az edzések, ezért volt nagy jelentősége ennek a fordulónak. Azt gondolom, a lányok 100%-ban betartották amit kértem. Hatalmas öröm ez számomra! Előszőr a II-es csapatunk lépett pályára, és nagyon magabiztosan, kapott gól nélkül hoztuk ezt a meccset. Új elemeket gyakoroltunk egészen más felállásban, mindkét meccsen. Parádésan sikerült! Ez a csapat, akik később kezdték a kézilabdát, hatalmasat küzdve, példamutatóan kézilabdáztak. Öröm volt nézni őket - idézte fel a mai történéseket Debreczeni György edző.

SZKKA U11 II. csapat:
Bősze Olívia, Devecseri Ramóna, Németh Diána, Németh Emma, Pintér Szofi, Simon Eszter, Simon Ivett, Vígh Zorka, Tóth Fanni.

- Az I-es csapatunk hasonlóan a másikhoz, teljesen új felállásban (Bozsodi Eszter nem tudott velünk lenni), egyénileg új feladatokat kapva kellett, hogy játszanak. Nagyon jól teljesítettek a lányok, ezt is megoldották, bár kevesebb egyéni csillogás volt, annál többet adtak egymásnak a lányok. Minden elismerésem ezért a hozzáállásért. Ebben a korosztályban az őszi szezonban minden meccsünket magabiztos fölénnyel nyertük meg. Alakul a csapatunk, az egész őszi teljesítményhez gratulálok, amihez a szülők is nagyban hozzájárultak, amit külön köszönök - tette hozzá Debreczeni György.

SZKKA U11 I. csapat:
Ádám Júlia, Babos Kincső, Bozsodi Eszter, Derdák Sára, Gerencsér Lea, Gróf Gréta, Halász Tímea, Konecsni Kitti, Lang Regina, Lesényi Judit.