Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Negyvenkét lőtt gól, magabiztos győzelem az Ifjúsági I. osztályban

Pődör Zoltán tanítványai a DKKA ellen nyertek, amivel a tabella élére ugrottak.
Negyvenkét lőtt gól, magabiztos győzelem az Ifjúsági I. osztályban

Jól kezdtük a DKKA elleni Ifjúsági I. osztályú mérkőzést, a 10. percben már 7-3-ra vezettünk. Nagy tempót diktáltak a csapatok, óriási küzdelem zajlott a pályán, 11-10-nél a vendégek trénere kért időt. Forgács szállított néhány gyors gólt, így elhúztunk 14-10-re. Az első félidő hajrájában emberhátrányban is betaláltunk, így a szünetre tovább nőtt a különbség, 21-16.

A második játékrész elején nagyobbra nyílt az olló, remekül működött a támadójátékunk, Zsemberi jól találta meg a társakat. A folytatásban zárkóztak a vendégek, de az utolsó 10 percre 8 gólos előnnyel mentünk, 35-27. A végére izgalmak már nem maradtak, nagyon magabiztosan 42-30-ra nyertünk a Dunaújváros ellen. Győzelmünkkel a tabella élére ugrottunk az Ifjúsági I. osztály tabelláján. 

- Jó dinamikájú, sok támadásos mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. A támadásoknál kevesebbet hibáztunk és határozottabbak voltunk a befejezéseknél, ez döntött a mi javunkra. Kár, hogy nem lehettek nézők, igazán közönségszórakoztató meccs lett volna – értékelt Pődör Zoltán, az SZKKA vezetőedzője.

Szombathelyi KKA – DKKA I. 42-30 (21-16)

SZKKA: Christe – Franka 1, Biró 7, Győri 6, Zsemberi 5, Kulcsár 8, Horváth A. 4 Csere: Dobány (K), Farkas (K), Wald 2, Szmolek 2, Forgács 7.