Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kedden Bécsben szerepel felnőtt csapatunk

Az egykori legjobb európai csapat, a 4-szeres BEK-, és 4-szeres BL-győztes, KEK-győztes, Európai Szuperkupa-győztes, sokszoros osztrák bajnok HYPO Niederösterreich otthonába látogatunk holnap.
Kedden Bécsben szerepel felnőtt csapatunk

Vezetőedzőnk, Füzei Ferenc megtisztelőnek tartja a bécsiek meghívását. Az utolsó edzőmérkőzésünket egy nagyon erős csapattal játszhatjuk, ennek pedig örülünk. Megtisztelő a meghívás és ennek megfelelően állunk a mérkőzéshez. Szeretném, ha az utolsó meccseken tapasztalt hangulat, sebesség és pontosság továbbra is jellemezne bennünket – fogalmazta meg várakozásait Füzesi Ferenc.

Csapatunk meghatározó játékosai is nagyon várják már a kedd esti összecsapást.

Szendrei Barbara: ahogy tudom a Hypo elég nehéz ellenfél, de azt várom, hogy ugyanúgy játszon a csapat, mint a múlt héten Budapesten. Élmény volt azokat a meccseket nézni, ahogy küzdöttünk és mindenki akart, ez lesz most is a legfontosabb szempont. Nem lehet tudni, hogy fog alakulni a meccs, de elindultunk felfelé es remélem ez igy is marad.

Schneider Éva: egy jó meccset szeretnénk játszani holnap este. Az előző felkészülési meccsek alapján jó úton haladunk, ezt szeretnénk folytatni. Természetesen nyerni szeretnénk, mint mindig.

A HYPO Niederösterreich – Szombathelyi-Swietelsky Kézilabda Klub és Akadémia meccs kedden 18 óra 45 perckor kezdődik.