Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A bajnoki szünet alatt is a legjobb kezekben az SZKKA-mezek

A FLOTT Tisztítószalon minden igényt kielégítő tisztítása után újra csillog-villog a garnitúra.
A bajnoki szünet alatt is a legjobb kezekben az SZKKA-mezek

Az NB I-es bajnoki szünet alatt arra is jutott idő, hogy csapatunk szerelését is úgymond „felfrissítsük”. A mérkőzések utáni normál mosás a kézilabdában használt vaxot nem távolítja el a mezekből, ezért ezúttal is egyik legrégebbi támogatónk, a FLOTT Tisztítószalon segítségét kértük. A teljeskörű, oldószeres tisztítás eredménye fotóinkon is jól látszik.

Általában a sportruhákat elég csak kimosni, de mivel ezek a mezek vaxosak, ezért ezeket először vegytisztítani kell. Professzionális vegytisztítógépben eltűntetjük a mezekből a vaxot, utána kimossuk, megszárítjuk, kivasaljuk, összehajtogatjuk őket. A mezek speciális tisztítást igényelnek, hiszen a víz nem oldja a vaxot ezért ilyen összetett a munkafolyamat. – tudtuk meg a FLOTT képviseletében Debreczeniné Korponay Erikától.

A FLOTT óriási tapasztalattal bír, hiszen már huszonhárom éve áll az elégedett ügyfelek szolgálatára.

Cégunk fő profilja a mosás és a vegytisztítás. Mindent vállalunk, amit mosni, tisztítani, vasalni kell. Aki esetleg nem szeret otthon vasalni, hozhatja hozzánk, várjuk a lakossági textíliát is. Az ingeket, tollkabátokat, lakástextíliát, sportruházatot, szóval gyakorlatilag mindent mosni, tisztítani, vasalni kell. Ügyfeleink nagy megelégedésére kiváló minőségben, magasfokú kiszolgálással, igényesen és lelkiismeretesen dolgozunk – fogalmazott Debreczeniné Korponay Erika.