Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A felkészülés eddigi legjobb félidejét produkáltuk Kozármislenyben

Magabiztos győzelmet arattunk NB I-es ellenfelünk vendégeként.
A felkészülés eddigi legjobb félidejét produkáltuk Kozármislenyben

Az NB I-be frissen feljutó, élvonalra készülő Kozármisleny vendégeként játszottuk ötödik, egyben utolsó előtti nyári felkészülési mérkőzésünket. A lányok nagyon jól felpörögtek a találkozóra, az eddigi edzőmeccseken most az első félidőben nyújtották a legjobb teljesítményt. Remek védekezések után könnyű gólokat tudtunk szerezni, illetve a kapusteljesítményünk is kiemelkedő volt, így közel tíz góllal vezettünk már a szünetben, 9-18.

A fordulás után a nagy előny tudatában egy kicsit kiengedtünk. Visszaesett a tempónk és több pontatlanság is csúszott a játékba. A ugyan hazaiak közelebb tudtak zárkózni, de így is magabiztos győzelmet arattunk a Kozármisleny vendégeként, 25-30.

- Nagyon hasznos edzőmeccsen vagyunk túl, hiszen egy NB I-es csapattal tudtunk megmérkőzni. Növeli a győzelmünk értékét, hogy idegenben tudtunk nyerni. Külön öröm számomra, hogy szakmailag sok mindent megvalósítottunk abból, amit gyakoroltunk – értékelt Vida Gergő vezetőedző.

Kozármisleny KA – Szombathelyi KKA 25-30 (9-18)

Felkészülési mérkőzés, Kozármisleny, 60 néző

SZKKA: Christe, Csatlós (kapusok), Varga N. 3, Pődör B. 3, Pődör R., 6, Balogh P. 3, Kazai 4, Szmolek 4, Kulcsár 2, Pálffy 2, Szeberényi 1, Böhm, Török 1, Biró 1, Gönczöl, Horváth A. Vezetőedző: Vida Gergő