Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A felnőtt csapat tavasszal is a bajnoki címre tör!

Az NB I/B-ben szereplő felnőtt csapatunk napi 2 edzéssel készül a tavaszi bajnoki rajtra.
A felnőtt csapat tavasszal is a bajnoki címre tör!

A Füzesi Ferenc által vezetett csapatunknál már január 3-án elkezdődtek az edzések. Egy kis focival és egy piramis futással startoltak a tréningek, majd a héten napi két edzéssel folytatják Mayer Majáék.

Mindenki egészséges és rendben visszaérkezett a téli szünetről?

Nagyon örültem, hogy senkinek nem volt súlyproblémája a téli szünet után, ami azt jelzi, hogy mindenki komolyan vette, amit mondtam december közepén és edzett is a kiadott futó program szerint.

Lesz-e erősítés, illetve távozás?

Nem tervezünk változást a játékoskeretben, csupán egy két átcsoportositás várható, minden személyi kérdést a klubon belül oldunk meg. Minden bizonnyal több fiatal játékos is lehetöséget kap a felnött csapat edzésein.

Ősszel az 1-3. helyezést fogalmazta meg elérendő célként a klubvezetés. A célok változatlanok?

A cél továbbra is a bajnoki cim megszerzése. Kicsit nehezebb a helyzetünk, mint a másik két riválisunknak, de nem szabad feladnunk soha a küzdelmet, mert a hosszú bajnoki szezon alatt sok minden megtörténhet.

Hogyan alakul a felkészülési időszak?

Az edzésprogram folyamatosan alakul ki, mivel az egyetemi csarnok programjaihoz is igazodnunk kell, de heti10-12 edzés lesz január honapban, január 13-14-én pedig Celdömölkön már elindulunk a saját szervezésű X. Student Comfort Kupán.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK