Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A „felnőttverő” serdülők

Nagyszerű játékkal verte a Zala megyei felnőtt bajnokságban szereplő Lenti együttesét a Swietelsky-SZKKA serdülőcsapata. A fiatalok 40–21-re gázoltak át ellenfelükön. A találkozó másnapján Pődör Zoltán, az alakulat edzője értékelte a látottakat.
A „felnőttverő” serdülők

– A felkészülési program összeállításakor arra törekedtünk, hogy serdülő együttesünk találkozzon minél több felnőtt csapattal is. Ezeken a mérkőzéseken lehet sokat tanulni, hiszen a rutint, a jó értelemben vett csibészséget azért az évekkel „szedik fel” magukra a játékosok. Ami a hétfői összecsapást illeti, csak jókat mondhatok a lányokról: mind védekezésben, mind támadásban összeszedettek, gyorsak, dinamikusak voltak. Láttam sok-sok biztató jelet. Persze, az edzőmeccsek eredményeiből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, azért egy ilyen siker jót tesz az önbizalomnak, játékosaimban még inkább tudatosul, hogy a tréningeken elvégzett rengeteg munka bizony kifizetődő – összegzett Pődör Zoltán.   

 

 

Jegyzőkönyv:

Swietelsky-SZKKA serdülő – Lenti  40–21
Swietelsky-SZKKA U13: Győrffy Luca 1, Horváth Anna 3, Horváth Lilla 2, Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 12, Sámson Petra 1, Tamási Kata 9, Baranyai Lara, Farkas Nerina 8, Juhász Anna, Lakatos Lizett 1, Szekér Petra, Varga Vanessza 3, Farkas Hanna, Szabó Enikő.