Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Gerfloor franciaországi gyárlátogatásra invitálta a Szombathelyi KKA ügyvezető elnökét.

Háromnapos gyárlátogatással egybekötött kirándulásra hívta a Szombathelyi KKA mez szponzora a Floor Concept Pődör Zoltánt ügyvezető elnököt, a Gerfloor franciaországi gyáregységébe.
A Gerfloor franciaországi gyárlátogatásra invitálta a Szombathelyi KKA ügyvezető elnökét.

Nem mindennapi felkérésnek tett eleget Pődör Zoltán a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ügyvezető elnöke, ugyanis az egyesületünk egyik mez szponzora a Floor Concept egy Franciaországi utazásra invitálta a Gerfloorral közösen szervezve, ahol amellett, hogy megtekinthették az óriáscég Avignoni gyáregységét, lehetőséget biztosítottak az ország talán egyik legszebb területének megtekintésére is.  

 

A Floor Concept Kft több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalat meleg burkolatok és segédanyagok értékesítésén túl a forgalmazott termékek kivitelezésére specializálódott. Ügyfelei projektjeit egészen a tervezés kezdetétől a kivitelezés végéig kísérik, így garantálva a kimagasló, színvonalas végeredményt.
Komplex szolgáltatásaik és minőségi munkavégzésüknek köszönhetően számos irodaház, üzlethelyiség, egészségügyi, kulturális és sportlétesítmény megvalósítása fűződik hozzájuk.
Szakértelmüket bizonyítja, hogy Floor Concept Kft. az elmúlt évek eredményeinek köszönhetően a Gerflor termékek szakkivitelezője lett.

 

Múlt szerdán reggel indult a magyar küldöttség, melynek tagja volt Pődör Zoltán ügyvezető elnök, is mint Szombathely városának, és akadémiánk képviselője. Az út első állomásaként Lyonba érkezett a küldöttség. Itt egy szervezett városnézésen vettek részt, melynek keretein belül lehetőségük nyílt a város legszebb részeinek felfedezésére. Következő nap dél Franciaországba, Avignonba utazott a küldöttség, ahol a Gerfloor egyik legpatinásabb gyáregységét tekinthették meg, másodsorban pedig a gyönyörű Provencei tájat.

 

A Gerfloor a világvezető vynl burkolat gyártója európai gyártósorainak, környezettudatos megoldásainak, kiemelkedő műszaki tulajdonságainak köszönhetően tökéletes megoldást kínál lakossági és közületi projektek számára is. Termékpalettáján a tekercses és modulos valamint a homogén, többrétegű és design PVC burkolatok is számtalan szín és mintaválasztékban megtalálhatóak.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK