Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Gravitáció Kft. továbbra is az SZKKA kiemelt támogatója

A szombathelyi családi vállalkozás mostantól az utánpótlásunkat is segíti.
A Gravitáció Kft. továbbra is az SZKKA kiemelt támogatója

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia örömmel jelenti be, hogy megszületett a megállapodás: szombathelyi Gravitáció Kft továbbra is kiemelt, gyémántfokozatú támogatója a csapatunknak. Hazánk meghatározó épületgépészeti vállalkozása évek óta lelkesen segíti klubunkat és nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jól működő, szombathelyi családi céget tarthatunk számon a szponzoraink között. A Gravitáció Kft. ügyvezetője, Lisztes Gergely elmondta, miért tartja fontosnak klubunk támogatását.

- A családom a kezdetektől nagyon fontosnak tartotta a sporttevékenységek, különösen a helyi klubok támogatását. A sportnak rendkívül erős közösségépítő és összetartó ereje van. Ahogy azt már korábban is említettem, nálunk ez része a céges kultúrának. Véleményem szerint egy vállalkozásnak kötelessége, hogy kivegye a részét abból a felelősségvállalásból, amivel társadalmi környezetének tartozik. Mi azzal szeretnénk hozzájárulni a fejlődéshez, hogy támogatjuk a szombathelyi kézilabda klubot sikerei elérésében, dicsőséget hozva ezzel városunknak.

Úgy tűnik, hogy nem csak a szakmai berkekben, hanem a szponzoroknál is feltűnt, hogy milyen remek munka folyik az SZKKA utánpótlásában. A Gravitáció Kft. fontosnak tartotta azt is, hogy ne csak felnőttcsapatunkat, hanem utánpótlásműhelyünket is kiemelten támogassa.

- Az utánpótlás nevelés a legértékesebb befektetés, ők a jövő sikerének zálogai. Azt gondolom, hogy az ő támogatásuk legalább annyira fontos, mint a felnőtteké. Nagyszerű érzés, amikor egy gyermekből a szemünk láttára sikeres felnőtt válik,és az is, hogy ebben nekünk is részünk van – fogalmazott Lisztes Gergely.