Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A gyors játék kiütéses győzelmet hozott

A szombat esti meccs után a vezetőedző mellett két gólerős játékosunk is elmondta, miért is nyertünk ekkora különbséggel.
A gyors játék kiütéses győzelmet hozott

A bajnoki meccs jegyzőkönyvét ITT már közzétettük, most jöjjenek a nyilatkozatok. 

Józsa Krisztián vezetőedző: Nagyon bizakodtunk benne, hogy már végre átlendülünk azon a holtponton, amit az előző három vesztes mérkőzés előidézett. Összességében elmondható, hogy egész héten nagyon jól dolgoztak a lányok, aminek most végre tétmérkőzésen is meglett az eredménye. Az első perctől jól koncentráltunk, megfelelően védekeztünk, gyors, könnyű gólokat szereztünk. Örülök, hogy a fiataloknak is lehetőséget tudtam biztosítani, ők pedig éltek is ezzel és gólokkal hálálták meg a bizalmat. Szeretnénk ezt a stílust, ezt a gyors játékot továbbra is alkalmazni. 

Takács Bianka: abszolút elégedett vagyok, szerintem ma mindenki odatette magát, örülök, hogy ilyen nagy gólarányú, sokgólos győzelmet arattunk. Az általam dobott 8 gól a csapat érdeme, hiszen kiválóan védekeztünk, kapusaink is jól hárítottak és abból indultunk gyors támadásokat vezettünk.

Virág Noémi: szerencsére sokkal simább lett, mint gondoltuk. Egész héten úgy készültük, hogy egy stabil védekezésből tudunk majd futni, azt gondolom, hogy ez az elejétől fogva össze is jött. Nagyon stabilan védekeztünk, labdákat szereztünk, aztán, amikor felállt fal ellen kellett támadnunk, azt is pontosan fejeztük be. Elégedett vagyok.