Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A győzelemhez akarat is szükséges!

Az NB II északnyugati csoportjában Veszprémben hagytuk mindkét bajnoki pontot.
A győzelemhez akarat is szükséges!

Veszprém Pannon SE – Szombathelyi KKA U21 34-28
SZKKA: Tamási Kata, Horváth Anna 5, Pődör Blanka 4, Kulcsár Dorottya, Pődör Rebeka 9, Szuhogyi Laura 8, Bognár Franciska, csere: Lőrincz Brigitta, Sámson Petra, Szmolek Appolónia, Málovics Dorina 2, Kozma Adrienn, Csapó Adrienn.

A veszprémi csapat nagy elánnal esett nekünk 5:1-nél időt kértünk és rendeztük a sorainkat. Így ki is egyenlítettünk az első félidőben, viszont döcögött a támadójáték és a védekezés is csak helyenként állt össze, emellett a kapusteljesítményt sem lehetett dicsérni. A második félidőben kijöttek nyitott védekezésre, ami ellen nem működött a támadójátékunk és csak erőlködtünk, ebben az erőlködésben viszont sok energiát vesztettünk így el is fáradtunk. Ennek ellenére is volt esélyünk a végjátékban visszakapaszkodni, de ezt inkább a hazai csapat akarta jobban, így megérdemelten tartották otthon a két pontot.

Pődör Zoltán edző: egy jó formában lévő ellenféllel találkoztunk ma, viszont, hogy legyőzhessük őket mindenkinek akarni kellett volna ezt! Sajnálom azokat, akik mindent megtettek a győzelem reményében, kár hogy ma kevesen voltak…

Lányaink a vereség ellenére továbbra is a tabella 6. helyén tanyáznak.