Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A hajrá kevés volt a győzelemhez

Ellentétes félidőket láthatott az, aki kedd délután kilátogatott serdülő csapatunk HYPO NO elleni szombathelyi felkészülési meccsére.
A hajrá kevés volt a győzelemhez

SZKKA - HYPO NO 25:28 (9-15)

SZKKA: Tamási Kata 7, Pődör Blanka 6, Farkas Nerina 1, Juhász Anna 3, Horváth Anna 3, Horváth Lilla, Lakatos Lizett 2, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia 3, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi.

Az első félidőben csapatunk nem talált magára és a támadásaink rendre rossz döntésekkel zárultak és a védekezésbe is sorra hibák csúsztak. A félidőre tetemes, de nem ledolgozhatatlan hátrányba kerültünk és 9-15 tel mentünk pihenni. Csapatunk a második félidőben egy teljesen más felfogásban lépett pályára és fokozatosan kezdte a különbséget lefaragni, de kettőnél megtorpantak és a fordítás elmaradt. A végjátékban nem sikerült bravúrt bemutatni, pedig nagyot küzdöttek a lányaink. Így a kilátogatók egy nem túl látványos, de a végére dolgos mérkőzést láthattak! 

- A mai mérkőzésben egy kicsit a hosszú hétvége is közrejátszott. Nem tudtuk játszani a tőlünk megszokott tempót, ezért a hét hátralevő részében ezen fogunk dolgozni, hogy péntekre, az első bajnoki mérkőzésre visszazökkenjünk a saját játéktempónkhoz – értékelte az edzőmeccsen látottakat Pődör Zoltán edző. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK