Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A határozott védekezés és a hatalmas elszántság győzelmeket hozott

Vasárnap Celldömölkön 2 sikeres meccset játszottunk az U13-as bajnokság 2.fordulójában.
A határozott védekezés és a hatalmas elszántság győzelmeket hozott

SzKKA U-13 II. csapat:
ÁDÁM JÚLIA, BŐSZE OLIVIA, DERDÁK SÁRA (kapus), GRÓF GRÉTA, HALÁSZ TÍMEA, KONECSNI KITTI, LANG REGINA, LEPSÉNYI JUDIT, NÉMETH DIÁNA, NÉMETH EMMA (kapus) , SIMON ESZTER , SIMON IVETT, TÓTH FANNI, VÍGH ZORKA 

2019. október 27. Vasárnap
Celldömölk, CVSE-Swietelsky Aréna

Répcelak SE - Szombathelyi KKA II. 17-22, Szombathelyi KKA II. - Celldömölk 32-7

- Az U13-as korosztályban jó meccseket játszhatunk. A két héttel ezelőtti nagyszerű játék után azt vártam, hogy most is jó teljesítményt tudunk nyújtani a kiváló játékerőt képviselő répcelaki lányok ellen. Egész héten arra készültünk, hogy masszívan tudjunk védekezni, és abból gyors, sok mozgásos játékkal tudjunk az ellenfelünk fölé nőni. Hatalmas elszántság volt a lányokon, és Lepsényi Judit kiváló és határozott játéka vitte előre az egész csapatot. Nagyon élveztem, ahogyan játszottunk. Nem volt megállás, mindenki tudta, mi a feladata. Az eredmény pedig önmagáért beszél! A második meccsen sem álltunk meg, folytattuk a határozott védekezésből indítható gyors játékunkat, aminek a celldömölkiek sem találták az ellenszerét. Elégedett és boldog vagyok - értékelte a vasárnapi 2 győzelmet Debreczeni György edző. 

Megtudtuk, hogy a jövő héten sem lazítanak a lányok, hiszen kedden Nemesvámoson és Celldömölkön egy cseh csapat ellen játszanak edzőmérkőzéseket Debreczeni György tanítványai, szerdán pedig Zalaszentgróton, a PLER Budapest és a GÓNA U13-as csapatai ellen meccselnek, ezután ljön majd egy kis szünet.