Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A jövő és a fejlődés érdekében: Csire Fanni és Pődör Rebeka is szerződést hosszabbított

Saját nevelésű játékosaink csütörtök este 2 évvel hosszabbították meg érvényben lévő kontraktusukat.
A jövő és a fejlődés érdekében: Csire Fanni és Pődör Rebeka is szerződést hosszabbított

Már a 2020/2021-es szezon előkészítésén dolgozik klubvezetésünk, ezért Pődör Zoltán ügyvezető elnök csütörtök este azt hangsúlyozta, hogy nagy örömére szolgál, hogy elsőként két helyi nevelésű fiatal tehetséggel sikerült szerződést hosszabbítani.

- Nagyon örülök, hogy az elmúlt időszakban sokat fejlődött mindkét lány. Ha így folytatják, hosszú évekig megragadhatnak az NB I-ben. A bizalom teljes mértékben töretlen feléjük, ezért 2 éves szerződés-hosszabbítást beszéltünk meg mindkettőjükkel. Számunkra fontos utánpótlásunk megfelelő versenyeztetése, képzése, az, hogy a szombathelyi lányok fejlődhessenek, játszhassanak az NB I-es csapatban. Bízunk benne, hogy fiatal tehetségeink előbb-utóbb mérkőzéseket dönthetnek el és a hátukon viszik majd a csapatot - fogalmazott Pődör Zoltán, aki azt is hozzátette, hogy mindkét lány elhivatottsága, hozzáállása és lojalitása is fontos klubunk, az SZKKA számára. 

Csire Fanni az aláírási ceremónia után örömét fejezte ki, majd azt nyilatkozta stábunknak, hogy megnyugvás számára a szerződés-hosszabbítás, amit jó teljesítménnyel igyekszik majd meghálálni. 

Pődör Rebeka kiemelte, hogy nagyon örül, hogy bíznak benne, a hosszabbítás számára extra motiváció. Beki - mint mondta - a jövőjét is itt klépzeli el, hiszen itt akar majd továbbtanulni, egyetemre járni. Hozzátette: Szombathelyen a szurkolók olyan hangulatot varázsolnak, hogy innen nem is vágyik el az ember. 

 

A csütörtöki bejelentést hamarosan újabb, szerződés-hosszabbításról szóló hír követheti. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK