Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A kapuban Sipeki Flóra!

A 28 esztendős, 186 cm magas hálóőr 1 évre írt alá klubunkhoz.
A kapuban Sipeki Flóra!

ITT már közöltük a távozó és a maradó játéksok listáját, most elkezdjük bemutatni az új szerzeményeket. Kezdjünk a magyarokkal!

A Moyra-Budaörs Handball csapatától érkezik Szombathelyre a kiváló kapus. Sipeki korábban a Váci NKSE, az Inárcs-Örkény KC, a Szentendrei NKE, a Váci NKSE, az Újbuda TC, a Békéscsabai Előre NKSE és az Alba Fehérvár KC játékosa is volt. Kérdéseinkre így válaszolt. 

– Örülünk hogy hamarosan Szombathelyen üdvözölhetünk! Amikor Pődör Zoltánék megkerestek, mire gondoltál?

- Örültem a szombathelyi ajánlatnak, mivel mindenképpen Magyarországon, és NB I-ben szerettem volna továbbra is kézilabdázni. Tetszik a klub koncepciója, a vezetőség úgy alakította az igazolásokat, hogy feljutó csapatként biztosan bent szeretnének maradni. Külön öröm számomra, hogy több olyan volt csapattársam is érkezik a csapathoz, akik nagyon rutinos, jó játékosok, és a pályán kívül is jó viszonyt ápolok velük.

- Ismered a leendő edzőket, szakmai stábot?

- Igen és kíváncsian várom Marosán Gyurival és Farkas Jofival a közös munkát, motivált, és tehetséges edzőknek tartom őket.

- Szombathelyen jártál már, tetszik a város?

- Igen és roppantul megfogott  a város, élhető helynek tartom; már több szép helyet sikerült felfedeznem, például a Csónakázó tó gyönyörű környezetét. Emellett jártam a Savaria Arénában is, igazán színvonalas létesítményben fogjuk tudni fogadni az ellenfeleinket.

- Hogy telik a szabadságod?

- Jelenleg pihenéssel töltöm a nyarat, nemrég jöttem haza Párizsból, majd a Balatonon is töltöttem és tölteni fogok pár napot. Próbálok minél több időt a családommal és a barátaimmal tölteni. Az edzésekkel nem állok le, minden napra beiktatok egy kis mozgást, hogy a felkészülés kezdetén jó állapotban vethessem bele magam a munkába.

- Szerinted sikerül elérni a célt, biztos bennmaradást?

- Természetesen hiszek benne, ez nem kérdés. Én azt vallom, hogy a befektetett munka mindig megtérül, ezért minden nap azon fogunk dolgozni az edzéseken, hogy ez sikerüljön, és minél több győzelemmel örvendeztethessük meg a szurkolóinkat. Az én személyes célom, hogy a teljesítményemmel, személyiségemmel segítsem a csapatot a céljaink elérésében – fogalmazott érdeklődésünkre Sipeki Flóra. 

Marosán György vezetőedző július 8-án vezényel először edzést az NB I-es rajtra készülő csapatnak.