Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A kemény és tudatos munka győzelmeket hozott!

A gyermekbajnokság LU11 Tóth László régiójának mosonmagyaróvári fordulójában jól és eredményesen játszottak lányaink.
A kemény és tudatos munka győzelmeket hozott!

Eredmények: SZKKA - Szentkirályszabadja 17:8, SZKKA - VEMAFI 24:1. 

- Az U10-es csapatunk eggyel nagyobb korosztályban igazán szép teljesítményt nyújtott. Amit a héten tanultunk, azt csinálták a lányok! Öröm volt nézni, ahogy dolgoznak! Nagyon büszke vagyok rájuk – értékelte a 2 győztes meccset Debreczeni Luca edző. 

SZKKA U11 II. csapat: BŐSZE OLÍVIA, NÉMETH DIÁNA ANNA, NÉMETH EMMA ANNA, PINTÉR SZOFI HANNA, SIMON ESZTER, SIMON IVETT, TÓTH FANNI, VÍGH ZORKA ROZINA, Devecseri Ramóna a mai napon hiányzott.
Szombathelyi KKA II. - Haladás VSE 29- 4, Mosonmagyaróvári KC SE - Szombathelyi KKA II. 15-15 

- Szépen és gyorsan kézilabdáztunk mindkét meccsen. Jó látni a csapatomon, hogy egyre jobban tudják, hogy mi a szép a kézilabdában. Tudatos játék volt, a Haladás ellen minden sikerült. A Mosonmagyaróvárnak szerettünk volna visszavágni az őszi vereségért, de pontatlanok voltuk, sok-sok ziccert kihagytunk, így lett döntetlen az eredmény. A csapat erejét mutatja, hogy kétszer is nagy hátrányba kerültünk, de vissza tudtunk jönni a meccsbe, sőt! Elégedett vagyok, kemény és tudatos munkát végeznek a lányok egész tavasszal, gratulálok nekik – összegezte a látottakat Debreczeni György edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK