Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A közös sikerek érdekében: Csire Fanni Student Comfort támogatást kap!

Felnőtt csapatunk fiatal tehetségét a következő időszakban a Student Comfort Bt. támogatja.
A közös sikerek érdekében: Csire Fanni Student Comfort támogatást kap!

Családi vállalkozásként 2000-ben alakult a Student Comfort Bt., amely már létrejöttekor az utánpótlás támogatását tartotta kiemelt feladatának. Ennek jegyében több hazai tornát, kézilabda-kupát, így évekig a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) gyermekbajnokságát és a Student-, valamint a Cell kupát is támogatta.

Ezt követően, 2002-2003-ban a sportszerek forgalmazását tűzte a zászlajára a Student Comfort Bt.. Ezekben az években az MKSZ az ikervári Horváth János testnevelő tanár javaslatára a szivacskézilabda-gyártása mellett döntött. Amikor elindult ez a program, az MKSZ felkérte a labdák legyártására a Student Comfort. Bt.-t.
Horváth János megálmodta, majd kidolgozta a rendszert, a Student Comfort Bt. pedig hozzárakta a kaput és a labdát. Azóta pedig már több ezer csapat több tízezer kézilabdázója ismerkedett meg a sportág alapjaival.
A vállalkozás vezetője, aki egyben klubelnökünk is, fontosnak tartja az NB I-be igyekvő csapat játékosainak újfajta támogatását. 

- Fő profilunk a szivacskézlabda-gyártása. Cégvezetőként, támogatóként úgy látom, hogy egy újfajta támogatási mód, a játékosok személyes segítése lehet követendő. Azért esett a választás Csire Fannira, mert nálunk játszik kiskora óta. Ő olyan helyi játékos, kiváló helyi tehetség, akinek a klub profi szerződést biztosított már. Fanni az érettségi után Szombathelyen maradt, itt tanulhatott tovább. Ezáltal Ő testesíti meg az igazi célt, hogy itt tartsuk a helyi tehetségeket. Fanni teljes egészében beleillik az utánpótlást támogató arculatunkba, profilunkba. Profi klubként odafigyelünk az egészséges táplálkozásra, az étrend kialakítására, ezért fontosnak tartjuk, hogy az egyetemi menzán elfogyasztott kedvező árú, de változatos ebédjét finanszírozzuk – fogalmazott honlapunknak Pődör Zoltán, a Student Comfort Bt. tulajdonosa, az SZKKA ügyvezető elnöke.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia Student Comfort Kézilabda Utánpótlás Központ néven kezdte meg működésétimmár 10 éve, jelenleg pedig jó eséllyel küzd az NB I-be jutásért. A csapat egyik fiatal helyi tehetsége, a 19 éves Csire Fanni. Példamutató szándékkal Fanni felkészülését támogatja a Student Comfort Bt.  

Csire Fanni: szeretném megköszönni, hogy rám gondoltak! Ez számomra nagy előny, mert az Egyetem mellett sajnos nincs időm magamnak elkésziteni.a meleg ebédet. Az edzésekhez, hogy jól tudjak teljesiteni elkerülhetetlen a meleg, illetve főtt étel, szóval ez mindenképp hasznos számomra! Nekem egyébként nagyon fontos az egészséges táplálkozás és, hogy minden nap legalább egyszer meleg ételt is elfogyaszthassak. Az pedig külön öröm, hogy a támogató engem választott. Köszönöm szépen, nagyon jól esett.

Az NB I-be igyekvő felnőtt csapatunk tagjai – a közös siker érdekében - várják a hasonló támogatásokat. Csire Fanni és a Student Comfort Bt. tehát az első, de vajon ki lesz a következő. Kit, kiket támogat majd egy vállalkozó vagy egy vállalkozás?

Éljen Ön is a lehetőséggel és támogassa felnőtt csapatunk egyik játékosának felkészülését! Legyen közös siker az NB I-be jutás!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK