Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A látványos megoldások magabiztos győzelmet hoztak Kozármislenyben!

A serdülő I. osztályú bajnokság nyugati csoportjában lejátszott péntek délutáni bajnoki meccsen mindössze 8 gólt kaptunk.
A látványos megoldások magabiztos győzelmet hoztak Kozármislenyben!

Közösségi oldalunkon vezérszurkolónk helyszíni közvetítése segítségével már értesülhettek róla, hogy péntek délután nagyon magabiztos győzelmet arattunk idegenben. 

Kozármisleny SE - SZKKA 8:26 (5-12)

SZKKA: Tamási Kata 14, Pődör Blanka 5, Farkas Nerina 2, Juhász Anna 1, Horváth Anna 1, Horváth Lilla, Lakatos Lizett 3, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Wagner Dóri.

A mai bajnoki teljesen jól illeszkedett a felkészülési programunkba. Az első 5-6 perc döcögős játéka után átestünk a tűzkeresztségen és fokozatosan egyre jobban belejöttünk a játékba és az első félidőben el is döntöttük a mérkőzést! Az utazók közül mindenki pályára is tudott lépni és hozzá is tudott tenni a mérkőzéshez, így hasznosan szolgálta az első bajnoki a csapat építését. Igaz több hiba is belecsúszott mind védekezésben, mind támadásban csapatunk játékába, ám sokkal inkább a látványos megoldások domináltak!

- A Kozármisleny csapata sokat gyengült az elmúlt időszakhoz képest, de így sem csökkenti az érdemét a lányoknak, hogy magabiztos győzelmet arattak idegenben! Örülök, hogy pályára tudott lépni mindenki, ezáltal több felállást is ki tudtunk próbálni, ami többségében sikerrel is járt. Sebességben és keménységben még a következő hetekben lépnünk kell előre, de jó úton járunk! Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez – értékelte az első bajnoki győzelmet Pődör Zoltán edző. 

Serdülő csapatunk a 2. fordulóban, szeptember 9-én, hazai környezetben a Győri Audi ETO KC II. csapatát fogadja.
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK