Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A legkisebbek is új edzővel vágtak neki az új idénynek

Huszárné Varga Alexandra korábbi atlétaként arra törekszik, hogy a futást, az ugrást és a dobást a lehető legmagasabb szinten sajátítsák el a gyerekek.
A legkisebbek is új edzővel vágtak neki az új idénynek

Az SZKKA legkisebb növendékei, az U8-as korosztályunk is új edzővel vágott neki a felkészülésnek és az új szezonnak. Huszárné Varga Alexandra 2019-ben testnevelő-biológia szakos tanárként végzett az ELTE Savaria Egyetemi Központban, majd főállású tanárként a Celldömölki Általános Iskolában dolgozott, illetve a helyi klubban két éven keresztül foglalkozott szivacskézilabdás gyerekekkel. Új edzőnk korábbi atlétaként szeretné, ha a tanítványai az alapmozgásokat a lehető legmagasabb szinten elsajátítanák.

- Korábban atléta voltam, amiben korosztályos országos bajnoki eredményeim is vannak, de a sport jelenleg is mindennapjaim része. A legkisebbekkel a fő célom a folyamatos képesség fejlesztés, mindezt a játékosság, a kreativitás és a változatosság jegyében szeretném elérni. Továbbá arra törekszem, hogy a tanítványaim a futást, az ugrást és a dobást a lehető legmagasabb szinten sajátítsák el. Feladatom, hogy a megfelelő alapokat lefektessem és a felsőbb korosztályokba lépve könnyebb dolga legyen a gyerekeknek és a kollégáknak is – fogalmazott U8-as csapatunk új edzője, Huszárné Varga Alexandra.