Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Lipótiban tízóraizott felnőtt csapatunk

Harmadik alkalommal élvezhettük a Lipóti Pékség Kft. vendégszeretetét, amióta augusztus 13-án aláírtunk a támogatási szerződést. A vasárnap délutáni rangadó előtt felnőtt csapatunk érezhette jól magát a Fő téri pékségben.
A Lipótiban tízóraizott felnőtt csapatunk

Már megírtuk, hogy egy évvel ezelőtt új alapokra helyezték a Lipóti Pékség működését, azóta új üzleteket nyitottak, friss, helyben készített termékekkel várják a vásárlókat.   

Marosán György vezetőedző és Farkas József edző vezetésével érkezett a ,,tízóraira” a felnőtt csapat. Az új mezeket viselő ,,lányaink” már ismerősként foglaltak helyet az asztaloknál, majd finom péksütiket, helyben készített szendvicseket, hűsítő limonádét és kávét kértek és fogyasztottak.

A legfőbb cél ezúttal is a sport támogatása, az utánpótlás nevelés segítése és az egészséges táplálkozás népszerűsítése volt. Ennek érdekében gyakorlatilag csapatépítő jelleggel látta újra vendégül az NB I/B-s felnőtt csapatot a Tóth Péter ügyvezető-tulajdonos által vezetett ultramodern pékség. 

Mayer Maja csapatkapitány, Szendrei Barbara, Virág Noémi és a többiek pedig elégedetten és már nem éhesen állhattak fel az asztaltól, hogy aztán videó-elemzéssel folytassák a felkészülést a vasárnapi bajnoki rajtra. A távozás előtt persze még bekukkantottunk a hűtőszekrénybe is és megcsodáltuk azt a 80 szeletes tortát, amelyet holnap kapunk 10 éves születésnapunkra a Lipóti Pékség Kft.-től. 

Az együttműködés folytatódik, a közeljövőben az SZKKA utánpótlás együtteseit is szeretettel várja a Lipóti Pékség Kft.

Kérjük a közösségünket, hogy lájkolják a szombathelyi Lipóti pékség Facebook oldalát, így köszönjük meg azt a sok segítséget, támogatást, amit a pékség ad számunkra!