Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A listavezető legyőzésével a 2. helyre léptünk előre!

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában szombat délután lejátszott csúcsrangadón Tamási Kata, Horváth Anna és Pődör Blanka egyaránt 7-7 gólt szerzett a győriek ellen!
A listavezető legyőzésével a 2. helyre léptünk előre!

SZKKA - Győri Audi ETO KC I. 24:19 (11-10)

SZKKA: Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Tamási Kata 7, Pődör Blanka 7, Lakatos Lizett 1, Sámson Petra, Horváth Anna 7, Farkas Nerina 2, Wágner Dóri, Szentgyörgyvári Lia, Szekér Petra, Szabó Noémi, Tóth Nóri, Juhász Anna, Mórocz Viktória.

Az első félidőben nem igazán tudtunk támadásban elindulni és csak az 5. percben tudtuk az első gólunkat lőni az ETO-nak! Viszont meglépni nem tudtak ezalatt az idő alatt, mert kiváló védekezést produkáltunk az egész mérkőzés alatt! Így meccsben tudtunk maradni még úgy is, ha támadásban sok hibával játszottunk az első félidőben. Örömteli volt, hogy az első félidő hajráját 4-1-es sorozattal mi hoztuk előnyre! Így 11-10-zel vonultunk a szünetre! A második félidőben ott folytattuk, ahol az elsőben befejeztük és a tízedik percre állandósult az 5 gólos előnyünk, amit a mérkőzés végéig már meg is tudtunk tartani! Így megérdemelten nyertük meg az őszi szezon utolsó csúcsrangadóját és ezzel a 2. helyre léptünk fel a tabellán!

- Nagyon örülök a mai győzelemnek! A védekezésünk és a kapus teljesítményünk is fantasztikus volt! A támadójátékunk az első félidőben nem állt össze, de a másodikra javítottuk és a végéig magabiztosan tartottuk az előnyünket! Gratulálok a lányoknak hatalmasat küzdöttek! Továbbá nagyon köszönöm a kilátogató szurkolóinknak, akik megtöltötték az Egyetemi Sportcsarnokot és igazi katlant varázsoltak és ezzel segítették át a lányokat a nehéz helyzeteken - foglalta ösze az értékes győzelmet Pődör Zoltán edző. 

A tabellát most a NEKA I. vezeti 23 ponttal, nekünk szintén 23 pontunk van, érdekesség, hogy az 1-4. helyezett között mindössze 1 pont a különbség!