Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Magyar Kupában is a lehető legtovább kell menetelni!

Megkezdődik a tétmeccsek sorozata. A Haladás ellen a vezetőedzőnk és 2 saját nevelésű fiatal játékosunk is győzelmet és továbbjutást remél.
A Magyar Kupában is a lehető legtovább kell menetelni!

Marosán Györggyel, Pődör Rebekával és Csire Fannival beszélgettünk. 

- Hogy érzi, sikerült felkészülni a Haladás elleni kupameccsre? 
- Véleményem szerint készen állunk a mérkőzésre. Régóta várjuk, hogy tétmeccsen szerepelhessünk, hogy megmutathassuk a rengeteg munkánknak a gyümölcsét. 

- Mit vár, illetve mire számít a városi rangadón? 
- Tisztelve ellenfelünk törekvéseit, azért úgy gondolom, mi előrébb tartunk minőségben, de a sportban semmit nem adnak ingyen. Egészen biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz. Nagy energiákat, emóciókat kell mozgosítanunk majd a győzelem érdekében. Szeretném, ha egy jó hangulatú, sportszerű mérkőzést játszana a két csapat egymással. Természetesen, mint minden mérkőzés előtt - játszunk bárkivel is, - győzelmet várok most is, a játékosaimtól pedig alázatot és tiszteletet a játék iránt és szeretnék örömöt látni az arcukon. 

- Úgy fogalmazott korábban, hogy a bajnokság élvezi a prioritást, ettől még a kupában is vannak céljaink, ugye?! 
- A bajnokság nemcsak a kupával szemben élvez prioritást, hanem a reggelivel, az ebéddel, a vacsorával, az alvással, mindennel szemben. A fókuszt nem szabad elveszítenünk. Természetesen ezzel együtt, célunk a Magyar Kupában is a lehető legtovább menetelni. Mentalitásunk nem enged mást, mint győzni és fejlődni mindig, minden körülmények között.

Pődör Rebeka már nagyon várja a kupameccset. 
- Most végre élesben mutathatjuk meg mindazt, amin az elmúlt másfél hónapban dolgoztunk. Szerintem a csapat mentálisan fel van készülve, mivel mind nagyon vártuk már a szezon rajtját. Rengeteg munka van bennünk és remélem győzelemmel zárjuk az első tétmeccsünket – mondta a 17 éves tehetség.

Csire Fanni azt mondja, hogy nagyon sokat és keményen dolgoztak az elmúlt hetekben.
- Reméljük lesz eredménye a kemény munkának és győztesen hagyjuk el a csarnokot. Szeretnék én is megtenni mindent annak érdekében, hogy hozzásegítsem a csapatot a továbbjutáshoz – tette hozzá Fanni. 
Hajrá csajok, hajrá SZKKA!
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK