Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A nagy feltámadás ellenére elszenvedte első vereségét a serdülő

Mínusz 12 gólról feljöttünk 4-re, de a végén a Győr örülhetett.
A nagy feltámadás ellenére elszenvedte első vereségét a serdülő

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia serdülő csapata két győztes mérkőzés után a Győri Audi ETO KC korosztályos együttesét látta vendégül a Serdülő I. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. Vers Ákos tanítványai az első félidőben nagy hátrányba kerültek, de a szünet után egy nagy rohammal visszajöttek négy gólra. A végét azonban jobban bírta a Győr, így serdülő csapatunk elszenvedte első vereségét a szezonban. 

- Felemás érzések kavarognak bennem. Az első félidőben is azt csináltuk amit megbeszéltünk szépen kialakítottuk a helyzeteket csak nem lőttük be azokat. Egy darabig még így is tartottuk magunkat, de nyilván a kihagyott helyzetek miatt kicsit hitehagyottá váltunk. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, megnyugodtunk. Nagyon komoly 15 percet produkáltunk mínusz 12 gólról visszajöttünk 4-re. Sajnos azonban ebben a nagy rohanásban elfáradtunk és mivel több hiányzónk is volt, nem tudtunk úgy frissíteni, hogy ezt a nagy tempót végig bírjuk. Büszke vagyok a lányokra, amiért nem adták fel és megmutatták, hogy igenis magas szintű kézilabdát tudunk játszani - értékelt a csapat edzője, Vers Ákos

Szombathelyi KKA - Győri Audi ETO KC 22-32 (3-14)

SZKKA: Farkas (kapus), Pham Lien 3, Juhász 3, Wutschi 3, Káli, Lakatos 4 (2), Marton 1, Csere: Németh (kapus), Geosits, Rieger, Tóth 1, Gombás 4, Kuglics 2, Rákos, Krilov.