Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A nemzetközi klasszisokkal és válogatott játékosokkal teletűzdelt Alba Fehérvár KC ellen is helytálltak a szombathelyi lányok.

Kozma Szerszám-Szombathelyi KKA - Alba Fehérvár KC (12:18) 24:41 Pukler Glória 4, Szecsődi Vivienn 3, Győrffy Réka 1, Mayer Maja, Csire Fanni, Tömő Alexandra, Magó Anna, Mórocz Alexandra, Jámbor Réka, Futaki Hajnalka, Cser Dóra, Szendrei Barbara 2, Császár Zsófia 7, Gaylhoffer Ildikó 1, Pődör Rebeka, Virág Noémi 4.
A nemzetközi klasszisokkal és válogatott játékosokkal teletűzdelt Alba Fehérvár KC ellen is helytálltak a szombathelyi lányok.

 

 

Toronymagas esélyesnek számított a nemzetközi kupában is érdekelt Alba, akik teljes keretükkel jöttek Szombathelyre. Az első percekben még megilletődötten játszottak a lányok, ám később felvették a ritmust a jóval erősebb csapattal szemben is. Nagyjából 40 percig tartották a lépést, amikor pedig már látszott, hogy a jobb erőben lévő csapat felülkerekedik, akkor Bölöni Roland vezetőedző a fiatalokat is pályára küldte, akik bátran, nyílt sisakos végjátékot produkáltak. A végeredmény túlzó, mert ekkora különbség nem volt a két csapat között. 

 

Bölöni Roland: ,,Tisztességesen helytálltunk a fehérváriak ellen, a második félidő közepéig tartottuk a lépést, aztán fizikálisan felőröltek bennünk.”

 

A mérkőzést valamint az összefoglalót megtekinthetik az alábbi linken:

https://www.youtube.com/channel/UCUnTGQZ7FPw2u16SQ0m425Q

 

Hajrá Szombathelyi KKA !