Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A nyári felkészülés alatt is rengeteget fejlődött U14-es csapatunk

Az ELTE Savaria Egyetemi Központról érkező fiatal edző, Horváth Konrád vette át a csapat irányítását.
A nyári felkészülés alatt is rengeteget fejlődött U14-es csapatunk

Ifjúsági, serdülő és U15-ös csapatunk után U14-es kiemelt korosztályunk felkészülésének bemutatásával folytatjuk. U14-es csapatunk irányítását a nyártól Horváth Konrád vette át, aki fiatal feltörekvő trénerek táborát erősíti. Új edzőnk tíz éve versenyszerűen kézilabdázik, jelenleg is az ELTE Savaria Egyetemi Központ hallgatójaként képezi magát, hiszen évek óta célja, hogy edzőként folytassa pályafutását.

Ez a lehetőség a Szombathelyi KKA által adatott meg azzal, hogy megkaptam a bizalmat az U14-es csapat vezetésére. Célom, hogy mindent megadjak a csapatnak, amire szüksége van és minél jobb eredményt érjünk érjünk el a bajnokságokban. Augusztus elején kezdtük az alapozó időszakot napi két edzéssel: délelőttönként állóképesség vagy erőfejlesztés a feladat, délután pedig labdás gyakorlást tartunk – kezdte az SZKKA új edzője, aki elmondta, hogy idén az U14-es I. osztály mellett az U15-ös Területi bajnokságban is indulnak.  

Most kezdtük a felkészülés negyedik hetét és a lányok szorgalmának köszönhetően már most rengeteget fejlődött a csapat. Mindkét bajnokságban az a célunk, hogy kihozzuk magunkból a maximumot és megmutassuk, hogy mire vagyunk képesek. Ha ezzel a szorgalommal folytatják a lányok, akkor annak biztosan meglesz a gyümölcse – nyilatkozta U14-es csapatunk edzője, Horváth Konrád.

Íme galériánk U14-es csapatunk gyakorlásáról: