Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A sárváriak elutasították kérésünket, nem akartak velünk más időpontban játszani

Annak ellenére, hogy klubunk kérelmezte a szombat délutáni Sárvári Kinizsi – SZKKA U22 NB II-es vasi rangadó más időpontban történő megrendezését, a hazaiak nem adtak pozitív választ, így fiatal tehetségeink mellett az NB II-es csapat edzőjeként is funkcionáló klubelnökünk, Pődör Zoltán sem utazhat felnőtt csapatunk meccsére.
A sárváriak elutasították kérésünket, nem akartak velünk más időpontban játszani

Ismeretes, hogy az NB I/B-s Kozármisleny – SZKKA meccset szombaton 18 órakor, míg a Sárvári Kinizsi – SZKKA U22 NB II-es bajnokit szombaton 17 órakor rendezik. Időpont-ütközés ellenére minél többen szerettünk volna ott lenni az NB I/B nyugati csoportját pontveszteség nélkül vezető felnőtt csapatunk rendkívül fontos kozármislenyi vendégszereplésén és buzdítani a lányokat, ezért még szurkolói buszt is indítunk, hogy minél több szombathelyi kézilabda-drukker bíztathassa a helyszínen Mayer Majáékat. Nem mindenki nézi azonban jó szemmel listavezető NB I/B-s és NB II-es csapataink kiváló szereplését és, ahol tudja, megzavarja felkészülésünket.     

- Sajnálatosnak tartjuk, hogy nem sikerült előrehozni vagy elhalasztani a szombaton 17 órakor kezdődő NB II-es meccsünket. Elgondolkodtató, hogy a sárváriak nem adtak pozitív választ megkeresésünkre, pedig a 2 fontos meccsünk ,,ütközése” miatt jó előre kérelmeztük a más időpontban történő ,,meccselést” – tudatta oldalunkkal Pődör Zoltán klubelnök, aki emiatt személyesen nem vehet részt a kozármislenyi bajnokin.

Jó hír viszont azoknak, akik nem tudnak ott lenni személyesen Kozármislenyben, az SZKKA TV ÉLŐben közvetíti Marosán György ,,lányainak” meccsét.