Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Savaria Blue-White Lions szurkolói csoport közleménye

Változtatás nélkül közöljük a hozzánk eljuttatott közleményt.
A Savaria Blue-White Lions szurkolói csoport közleménye

Vasárnap este minden az ÖRÖMről szólt az Aréna Savariában!
A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia január 12-én a világ legjobb csapatával játszott, a magyar élvonalban, egy sima, bajnoki mérkőzésen. Igen, tiszteltük (és tiszteljük) az ellenfelet az elért eredményeik miatt, teljesen függetlenül attól, hogy mi ennek a csapatnak a neve! Ünnepként, egy felejthetetlen pillanatokat szerző élményként vártuk a kezdő sípszót... Mindenki! Aki erre a mérkőzésre kilátogatott, mindenki élményekkel akart gazdagodni. Mi, szurkolók a tanúsított hozzáállásunkkal, ötleteinkkel, rigmusainkkal és a szurkolásunkkal mindvégig tisztességes, szerethető csapat, egy korrekt szurkolótábor benyomását szerettük volna kelteni és nem csupán a mérkőzésre kilátogató vendég szurkolók számára, hanem a magyar kézilabdaéletben is! Ennek eredményeként a mérkőzéssel kapcsolatos híradások, összefoglalók, értékelések, a közösségi médiában fellelhető kommentek, szurkolói megnyilvánulások egyértelműen értékelik mindazt, amit mi, szurkolók tettünk, tanúsítottunk a mérkőzés során mindvégig! Jóleső érzés hallani, olvasni ezeket, mérhetetlen örömünkre szolgál, hogy ezek a tetteink, gesztusaink jó hírünket viszik és a csapatunk ilyesfajta megítélésének mi is részesei lehettünk/lehetünk!

Fiatal, ambíciózus, bátor fiatalok és kellő tapasztalattal rendelkező, érett, ismert játékosok alkotta csapatunknak a végletekig szurkoltunk, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból! Az az üzenet, amit a szurkolói csoport próbált meg közvetíteni a nagyméretű drapériával, úgy gondolom, kellően hangsúlyos lehet mindenki számára: legyen az játékos, csapatvezető, egyesületi tag, szurkoló, szülő, szponzor, vezető, egyéb érdekelt. (“Tegyetek meg mindent, hogy Szombathelyen is szülessenek példaképek!”)

Farkas József “Jofi”-nak küldött üzenetünk már a mérkőzés kezdetekor eljutott a címzetthez, köszönhetően a mérkőzés közvetítésének! Jofi a szurkolói csoportnak azonnal reagált: “Köszönöm Nektek!” - írta.

A szurkolói csoport aktív tagjai hasonló “meglepetésekkel”, koreográfiákkal, üzenetekkel a jövőben is igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb hangulatot teremthessék meg a mérkőzéseken. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a cégeknek, magánszemélyeknek, barátoknak, ismerősöknek, akik ezen “showelemek” megvalósításában és elkészítésében hathatós segítséget nyújtottak/nyújtanak számunkra, továbbá mindazon szurkolótársainknak, akik anyagilag támogatják ötleteinket, elképzeléseinket!

EZ SZOMBATHELY!!! TEDD KI A SZÍVED!!!
                                                                                   Savaria Blue-White Lions szurkolói csoport