Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A serdülő is két ponttal tért haza

Vers Ákos tanítványai 31-27-re nyertek a Szent István vendégeként.
A serdülő is két ponttal tért haza

A fizikálisan nagyon erős játékosokból álló Szent István SE vendégeként folytatta szereplését a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia serdülő csapata. Vers Ákos tanítványai a szünetben még döntetlenre álltak, ám a második félidőben nagy erőket mozgósítva megnyerték az idegenbeli bajnokit a Serdülő I. osztályban. Az SZKKA korosztályos csapata 8 győzelemmel, 2 döntetlennel, illetve 5 vereséggel a tabella harmadik helyén áll és jövő héten éppen a Szent István együttesét látja vendégül. 

- Paraméterekben egy jóval nagyobb, erősebb csapattal játszottunk, emiatt nehezen is oldottuk meg az átlövők és a beállok semlegesítését. A második félidőben nagy erőket mozgattunk meg, így ki tudtunk alakítani a játékrész közepére hatgólos különbséget, amiből sikerült  négy gólt megőrizni. Izgalmas lesz a jövő heti, egymás elleni mérkőzés. Gratulálok a lányoknak - mondta a meccs után az SZKKA edzője, Vers Ákos

Szent István SE - Szombathelyi KKA 27-31 (18-18)

SZKKA: Farkas (kapus), Pham Lien 7, Juhász 3, Wutschi, Lakatos 4 (2) Mersich 6, Marton 1 Csere: Németh J. (kapus) Tóth, Ihász, Németh Júlia 6 (2) Kuglics 4 (2), Rieger, Krilov, Rákos, Káli.