Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő: Fegyelmezett játék, de végül vereség Győrben

Vers Ákos vezetőedző szerint túlságosan tiszteltük az ellenfelet az első félidőben.
Serdülő: Fegyelmezett játék, de végül vereség Győrben

Nehéz rangadó várt az SZKKA serdülő csapatára, Vers Ákos tanítványai a második helyen álló Győri Audi ETO KC vendégeként léptek pályára a Serdülő I. osztály 17. fordulójában. Lányaink az első félidőben hátrányba kerültek, így a másodikban hiába tudtuk meglepni az esélyesebb, eddig egyetlen vereséggel álló győrieket, a bravúr végül elmaradt, a végeredmény 29-23. Az SZKKA együttese 9 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel a harmadik helyen áll a Serdülő I. osztály tabelláján. 

- Az első félidő elején voltak nehézségeink, amiből magabiztos előnyt tudott kiépíteni a hazai csapat.A második félidőben megpróbáltuk meglepni a Győrt, működött is a játékunk, visszajöttünk három gólra, sajnos azonban közelebb már nem sikerült. Taktikailag fegyelmezett játékunk volt a második félidőben, kár, hogy az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelünket - értékelt csapatunk edzője, Vers Ákos

Győri Audi ETO KC I. - Szombathelyi KKA 29-23 (16-11)

SZKKA: Farkas(K), Pham Lien 3, Juhász 2, Wutschi 2, Lakatos 7 (2) Mersich, Marton Csere: Németh Janka (K) Tóth 5, Németh Júlia 1, Ihász, Kuglics 3(2) Krilov, Rákos, Káli.

címlapfotó: Győri Audi ETO KC Facebook