Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Student az NB II-ben, serdülőink a Zala megyei felnőtt bajnokságban nyertek a hétvégén

A Student az NB II-ben, serdülőink a Zala megyei felnőtt bajnokságban nyertek a hétvégén

Az NB II-ben szereplő Student Comfort csapatunk a tabellán előtte álló SZESE Győr együttesét látta vendégül a bajnokság 16. fordulójában. A nagyon szoros első félidő után a második játékrészben feljavult a Student, így végül négygólos győzelmet aratott.

- Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, az első félidő közepén volt egy rövid hullámvölgy, de sikerült visszajönni a mérkőzésbe, így döntetlennel zártuk az első játékrészt. A második félidőben több jó egyéni teljesítménynek és igazi csapatmunkának köszönhetően végül magabiztosan nyertük meg a meccset – értékelt csapatunk edzője, Skoda Bence.

Student Comfort – SZESE Győr 32-28 (16-16)

Student: Tállai E. (K) - Papp P. 9, Mátyás F. 8, Szabó N. 7, Málovics D. 5, Bozzai Zs. Lakatos L. 2 Csere Lőrincz B.(K), Nagy N., Nárai N. 1, Keszei M., Nagy-Máró S., Vincze L.

Bár az utánpótlás-bajnokságok szünetelnek, az SZKKA serdülő csapata a Zala megyei felnőtt bajnokságban pályára tudott lépni a hétvégén. Vers Ákos együttese 25 góllal nyert a Vonyarcvashegy ellen, így továbbra is veretlenül vezeti a tabellát a felnőttek között.

- Magabiztos győzelmet arattunk, komolyan vettük a mérkőzést. Az utóbbi 1-2 hónapban sok mindenkinél látok ugrásszerű fejlődést, ez pozitív, elégedett vagyok a lányok munkájával – mondta Vers Ákos vezetőedző.

Szombathelyi KKA - Vonyarcvashegy SE 47-22 (25-13)

SZKKA: Farkas(K) - Pham Lien 5, Káli 1, Wutschi 4, Juhász 2, Mersich 7, Marton 3 Csere: Németh Janka(K) Rákos, Gombás 4, Takács 2, Tóth 1, Rieger 1, Németh Júlia 6, Krilov 6, Ihász 5.

címlapfotó: Unger Tamás/Vas Népe