Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A szív diadala az U14 I. osztályban: az SZKKA az ország harmadik legjobb csapata

Hatalmas büszkeség klubunk számára, hogy bronzéremmel zártuk az U14-es bajnokságot. Nagyon sokat fejlődtek a lányok az idei szezonban. További remek hír, hogy Nagy Fruzsinát beválasztották az All Star csapatba.
A szív diadala az U14 I. osztályban: az SZKKA az ország harmadik legjobb csapata

Az U15-ös Területi Bajnokságban nyert aranyérem után még fontos feladat várt U14-es csapatunkra, hiszen az U14-es I. osztályú bajnokságra is azért utaztak a lányok, hogy éremmel térjenek haza. Az utolsó játéknapon a Szeged ellen kezdtünk és az ötgólos vereséggel eldőlt, hogy az ezt követő Kozármisleny elleni rangadó a bronzéremről döntött. Bár nem játszottunk jól, de óriási szívvel és akarattal egy góllal megnyertük a fontos összecsapást, így a remek szezonunkat egy bronzéremmel koronáztuk meg az U14-es I. osztályban.

Az országos harmadik hely mellett további nagyszerű hír, hogy csapatunk balátlövőjét, Nagy Fruzsinát beválogatták a bajnokság All Star csapatába. Gratulálunk!

U14. I. osztály, Felsőház, 5. forduló, Soroksár:

Szombathelyi KKA – PC Trade SZNKE 13-18

Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE 14-13

A szív diadala volt a mai nap. A fordulók közül ma játszottunk a legrosszabbul, de mindig volt valaki, aki tudott tovább lendíteni a csapaton. Az első mérkőzésen az utolsó tíz percben nagyon bátortalanok voltunk, amit sajnos a második meccsre is tovább vittünk. A Kozármisleny elleni mérkőzés a bronzról döntött, amit óriási küzdeni tudással egy góllal végül megtudtunk nyerni. Ha támadásban nem is, védekezésben és kapusteljesítményben ma kiemelkedőt nyújtottunk. Nagyon akartuk és megcsináltuk! A legfontosabb viszont az,  hogy nagyon sokat fejlődtek a gyerekek ebben az évben, technikailag, taktikailag és fizikálisan is. Megtanulták mi az a csapat, megtanulták milyen együtt egymásért küzdeni. Nagyon jó mentalitás alakult ki a lányokban. Hatalmas büszkeség számunkra ez az eredmény – értékelt U14-es csapatunk edzője, Huszár Benjámin.