Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A szív és az akarat diadala

A Swietelsky-SZKKA nyerte meg az NB/I B 4. fordulójának rangadóját. A szombathelyi együttes Mohácsról hozta el a pontokat, csapatunk legjobbja ezúttal Schneck Réka volt, aki rengeteg bravúrt mutatott be a hatvan perc során.
A szív és az akarat diadala

Schneck Réka volt a hőse a Mohács elleni 28–29-re megnyert összecsapásnak. A mérkőzés másnapján arra kértük a kapust, hogy értékelje a meccset.

– Nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott. Idegenben soha sincs könnyű dolgunk, Mohácsra pedig ez különösen érvényes. A kezdés nagyon jól sikerült, aztán a félidő végére, valamint a második félidő első felében már pontatlanok voltunk, teljesen eladtuk az előnyünket, sőt, az ellenfél fordított, így mi futottunk az eredmény után. A hajrában rendeztük a sorokat, természetesen örülök, hogy hozzá tudtam tenni védéseimmel az éles szituációkban. Ezt a mérkőzést most nagy akarattal és küzdéssel nyertük meg – emellett tán a rutin is mellettünk szólt. Elképesztően fontos két pontot hoztunk el idegenből – nyilatkozta honlapunknak Schneck Réka.