Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A SZKKA U11-es csapata az idősebb korosztályban is nagyszerűen zárta a szezont

A sok munka meghozta gyümölcsét: fiataljaink az idény során igazi kézilabdások lettek, határozottan és magabiztosan játszottak a nagyobbak ellen is.
A SZKKA U11-es csapata az idősebb korosztályban is nagyszerűen zárta a szezont

A Szombathelyi KKA U11-es csapata a felfelé versenyeztetés lehetőségével élve nem csak a saját, hanem az eggyel idősebb korosztályú bajnokságban is kipróbálta magát. Az U12-es Gyermekbajnokság idei utolsó játéknapját a hétvégén Lentiben rendezték, és ahogy megszokhattuk, U11-es lányaink az idősebbek között is nagyszerűen szerepeltek. Nem véletlen, hogy a csapat edzője, Debreczeni György elégedetten értékelte a most záruló idényt.

U12-es Gyermekbajnokság, 10. forduló, Lenti:

GÓNA SZKKE - Szombathelyi KKA 2  7:21 (3:9)

Bajnok DSE - Szombathelyi KKA 2  20:13 (11:6)

- Amikor Lentibe értünk, akkor derült ki, hogy változott a sorsolás. Nem baj, gondoltam, legalább játszunk két jó meccset. Így is történt, a lányok mindkét meccsen nagyszerű teljesítményt nyújtottak, szépen és eredményesen kézilabdáztak. Az első meccs igazi örömjátékot hozott. A csapat bemutatott néhány olyan támadás befejezést, amit még most kezdtünk el gyakorolni. Nagyszerűen játszottunk. A második mérkőzésünkön a csoport legerősebb csapatával kerültünk szembe, de nem ijedtünk meg, nagyszerű volt a mi csapatunk. A különbség az eladott labdák miatt alakult ki. Elégedett vagyok és büszke a csapatomra. Amikor szeptemberben elkezdtük az U12-es bajnokságot, nagyon meg voltunk szeppenve. Most már magabiztosan és határozottan kézilabdázunk a magasabb évfolyamban is. Köszönöm a lányoknak az egész éves munkájukat, nagyon-nagyon sokat dolgoztak, igazi kézilabdások lettek, a csapat pedig egységes, jó társaság. Azt gondolom, hogy erős utánpótlásunk van. Edzőként élvezetes, eredményes évet zárhattunk. Köszönöm lányok! A szülőknek köszönjük a sok segítséget és biztatást – értékelte az utolsó fordulót és a szezont U11-es csapatunk edzője, Debreczeni György.

U12-es csapatunk eredményei az utolsó fordulóról:

Szombathelyi KKA 1 – Zalaszentgróti KC 27-15

Sárvári Kinizsi SE – Szombathelyi KKA 1 27-15