Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A szurkolóknak is önbizalmat ad a kozármislenyi bravúr!

Vezérszurkolónk, Farkasné Bőröndi Beáta 7 éve, amikor csak teheti, mindenhová elkíséri az SZKKA utánpótlás és felnőtt csapatait. A hétvégén ugyan nem lehetett Kozármsilenyben, ám a siker híre hozzá is hamar elért.
A szurkolóknak is önbizalmat ad a kozármislenyi bravúr!

Ismeretes, hogy hátrányból fordítva nagyot küzdve győzött szombat este NB I/B-s csapatunk, s ezzel visszaszerezte a dobogós helyezést a tabellán. A siker miatt a szurkolók is boldogok.  

-Nagyon köszönöm a lányoknak és Józsa Krisztián vezetőedzőnek, hogy visszahozták a CSAPATOT a dobogóra, gratulálok nekik. Klubunk fb-oldalán és ismerősök üzenetei által követtem a meccs eredményét és úgy gondolom, már szükségszerű volt, hogy megtörtük a vereségekkel záruló mérkőzések sorozatát. Játékosainknak is nekünk, szurkolóknak is kiváló önbizalmat ad ez a siker a jövőre nézve. Köszönet nekik! Bízom benne, hogy a bajnokság szünetében kicsit pihennek, de keményen edzenek is, hogy tudják tartani a kiváló formát és az eredményeket, hiszen újra NAGY CSAPATRA van szükségünk – fogalmazott honlapunknak adott interjújában szurkolónk.