Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A tetszetős és gyors játék győzelmet ért: Érd - SZKKA 30-44

A serdülő I. osztályú bajnokság nyugati csoportjában ezúttal Érden arattak magabiztos sikert lányaink.
A tetszetős és gyors játék győzelmet ért: Érd - SZKKA 30-44

SZKKA: Szekér Petra, Varga Vanessza, Pődör Blanka 7, Horváth Lilla 5, Wágner Dóri 1, Horváth Anna 7, Tamási Kata 6, Tóth Nóri 2, Farkas Nerina 5, Juhász Anna 2, Sámson Petra 3, Farkas Hanna, Szuhogyi Rebeka 1, Lakatos Lizett 5, Lőrincz Brigitta.

Tíz perc után eldőlt a találkozó sorsa! Az 5-1-es védekezésünk meghozta a gyümölcsét, sok lerohanás gólt tudtunk lőni, szépen, tetszetősen, gyorsan játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. A második félidőben a biztos (10-19) vezetés tudatában egy kicsit kiengedtünk a védekezésben, így 20 gólt kaptunk a második 25 percben, ami sok, viszont még több szép gólt is szerzett serdülő csapatunk.

Pődör Zoltán edző a meccs utáni értékelésében honlapunknak elmondta, hogy örül a látottaknak, mert koncentráltan és taktikusan játszott csapatunk! 
- Gyors és könnyű gólokat tudtunk szerezni, így hamar eldőlt a két pont sorsa. Mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani, amivel éltek is a lányok - tette hozzá Pődör Zoltán. 
 

Az érdi győzelem után lányaink továbbra is a közvetlen élmezőnyhöz tartoznak, hiszen a Győri Audi ETO KC és a NEKA mögött 3. helyen álló DKKA NKft.-vel azonos pontszámmal a 4. helyen állnak. A következő meccs március 4-én, a NEKA elleni hazai bajnoki lesz!