Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A torna logisztikája igazi kihívás volt!

Józsa Krisztián, klubunk utánpótlás igazgatója szerint a 8 helyszínen megrendezett X. Student Kupa hatalmas feladatot adott az SZKKA munkatársai számára.
A torna logisztikája igazi kihívás volt!

Több mint 200 meccs, 81 csapat – a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy ennyien eljönnek Szombathelyre és megméretik magukat. Hatalmas feladatot adott számunkra a torna, a logisztika igazi kihívás volt, számos segítővel igyekeztünk 8 helyszínen mindenkinek a kedvében járni, kiszolgálni, teljesíteni az igényeket, illetve a menet közben felmerült problémákat is megoldani – tájékoztatta honalpunkat Józsa Krisztián, aki azt is elmondta, hogy már az előkészületek is rengeteg feladatot jelentettek. 

A X. Student Kupán 8 korosztályban, fiúk, lányok vegyesen szerepeltek. Különösen örültünk, hogy Budapestről az ASI, Veszprémből a Telecom Veszprém és a pécsiek csapatai is részt vettek a tornán – tette hozzá utánpótlás igazgatónk. 

A fiatal szakember az SZKKA utánpótlás-neveléséről érdeklődésünkre kiemelte: rengeteg kislány kézilabdázik, folyamatosan, hétről-hétre jelentkeznek hozzánk a lányok, és külön öröm, hogy itt is maradnak, így aztán nagyon eredményesek is vagyunk. Több aranyárem, bronzérem, számos különdíj került hozzánk a kétnapos torna után, szóval elégedett vagyok.