Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Trend Optika továbbra is az SZKKA mellett áll

Újabb támogatói megállapodás született a Trend Optika csoport és klubunk között, kiemelt támogatónk a közeljövőben az SZKKA-s gyerekeknek és a szülőknek is kedvezményeket biztosít.
A Trend Optika továbbra is az SZKKA mellett áll

Örömmel számolhatunk be róla, hogy a klubunkkal évek óta együttműködő, már országos hálózatú Trend Optika csoport továbbra is kiemelt támogatója az SZKKA-nak. Az új megállapodást exkluzív környezetben, a szombathelyi Trend Optika Palace bemutatótermében írta alá Pődör Zoltán ügyvezető és a Trend Optika tulajdonosa, Nagyidai Zoltán.

Az SZKKA ügyvezetője, Pődör Zoltán nagyon örül, amiért egy szombathelyi családi vállalkozás ismét támogatója a klubnak, ráadásul ez már a negyedik közös évünk. Ráadásul egy olyan közös együttműködést is sikerült tető alá hozni, amivel a Trend Optika nem csak a klubot szponzorálja, hanem közösségünket is segíti: egyesületünk játékosainak, illetve szüleiknek különböző kedvezményeket tud biztosítani a közeljövőben.

Lokálpatrióta vállalkozásként évek óta nagy örömmel támogatjuk az SZKKA kézilabda-csapatát. Ami tőlünk telhető, azt kiemelt támogatóként a jövőben is igyekszünk megtenni és reméljük, hogy még hosszú évekig folytatódhat az együttműködésünk – fogalmazott a Trend Optika csoport tulajdonosa, Nagyidai Zoltán.

Támogatónk, a Trend Optika meghosszabbította az októberi Látás Hónapja kampányát, így az érdeklődők novemberi 15-ig jelentkezhetnek díjmentes látásvizsgálatra a szombathelyi üzletekben is.