Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A Vasas elleni visszavágó következik

A Vasas elleni visszavágó következik

A Komárom és a Kecskemét idegenbeli legyőzése után a hétvégén ismét idegenben lép pályára a feljutásért küzdő felnőtt csapatunk. A szombati, Vasas elleni rangadó ráadásul a szezon egyik legkeményebb idegenbeli rangadójának ígérkezik, hiszen a bajnokság listavezetőjéhez utazunk. Van miért törlesztenünk, visszavágunk is az angyalföldieknek, ugyanis három héttel ezelőtt elvitték a két pontot az Aréna Savariában rendezett izgalmas rangadón.

Csapatunk 12 győzelemmel, 1 döntetlennel és 4 vereséggel 25 pontot gyűjtve a negyedik, míg a Vasas 13 győzelemmel, 3 döntetlennel és mindössze 1 vereséggel 29 megszerzett ponttal a tabella éléről várja a szombati 17 órakor kezdődő rangadót. Szezonbeli egyetlen vereségüket a Komáromtól szenvedték el tavaly novemberben.

Bár az előző NB I-es idényben kétszer is legyőztük a piros-kékeket, idén január 22-én 31-29-re ők nyerték a szombathelyi derbit.

A találkozásunk óta magabiztosan győzelmet arattak a Kecskemét (38-15), valamint a Tempo ellen is (39-30). Legeredményesebb játékosuk az a Szilovics Fanni, aki ellenünk is 8 góllal zárt az Aréna Savariában.

Vasas SC – Szombathelyi KKA

NB I/B 30. forduló, február 11., 17:00

Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok, Jv: Rontó, Szanyi