Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

A végén csak a különbség volt kérdéses!

Az NB II északnyugati csoportját vezető csapatunk magabiztos sikert aratott szombat délután az Egyetemi Sportcsarnokban.
A végén csak a különbség volt kérdéses!

Szombathelyi KKA U22 - SZESE Győr  44-27 (21-17)
SZKKA: Lugosi Fruzsina (k) – Csire Fanni 5, Pődör Rebeka 6, Tamási Kata 7, Horváth Anna 6, Pődör Blanka 9, Molnár Viktória 1. Csere: Lőrincz Brigitta (k) – Udvardi Laura, Szuhogyi Laura 7, Wagner Dóri, Tóth Nóri, Lakatos Lizett, Farkas Nerina 3, Szmolek Apollónia. 

Felváltva potyogtak a gólok az 1. félidőben. Csapatunknak nem okozott gólt lőni az ellenfélnek és talán ezért sem állt össze a védekezés nálunk és kaptunk 17 könnyű gólt már az első 30 percben. A második játékrészre védekezésre koncentráltabban álltunk ki, s így jöttek a kapuban a védések, amelyek segítségével el tudtunk lépni a győri egyetemistáktól. A vendégek aztán szép lassan elfogytak az erejükkel, így több lerohanásból szerzett góllal fiataljaink tovább növelték az előnyt.  

- Az első félidőben a védekezéssel nem voltam elégedett, ám a 2. játékrészre rendbe raktuk, s ezzel jelentős gólkülönbség alakult ki a 2 csapat között. Gratulálok a lányoknak – értékelte a győztes meccset Pődör Zoltán edző. 

A győzelemmel megerősítette listavezető pozícióját csapatunk.