Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

„A végsőkig kell harcolnunk”

Csapatkapitányunk, Lilja Gorilszka szerint mindenkinek hinnie kell a csapatban és saját magában.
„A végsőkig kell harcolnunk”

Kedden délután 17 órától fontos bajnoki mérkőzés vár a Hungast Szombathelyi KKA csapatára, NB I-es együttesünk a sereghajtó Békéscsabai Előre NKSE vendégeként folytatja szereplését a K&H Ligában. A viharsarkiak 12 nyeretlen meccs után február 27-én megszerezték első pontjukat a bajnokságban, hazai pályán döntetlent játszottak a Boglári Akadémia-SZISE együttesével, egy héttel ezelőtt pedig 21 góllal kikaptak a Győrtől.

A mieink az Érd elleni jól sikerült második félidő után jól kezdtek múlt héten a Siófok ellen is, de végül 12 góllal kikaptak. Az SZKKA csapatkapitánya, Lilja Gorilszka arra készül, hogy megszerezzük szezonbeli harmadik győzelmünket és ellépjünk a kiesőzónából.

- A Siófok ellen jó első félidőt produkáltunk. A második játékrészben fegyelmezetlenek voltunk, védelemben nem faultoltunk eleget, valamint a visszarendeződésünk sem volt megfelelő, ezért kaptunk sok gólt. Ezekben javulnunk kell, a Békéscsaba ellen pedig győzelmet várok. Nyerni akarunk, mindannyian így szálltunk fel a buszra. Mindenkinek hinnie kell a csapatban és saját magában. Harcolnunk kell a végsőkig. Keményen kell védekeznünk és meg kell mutatnunk, hogyan is tudunk játszani igazából – nyilatkozta az SZKKA csapatkapitánya.

Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Hungast Szombathelyi KKA

K&H Liga, 11. forduló

Városi Sportcsarnok Békéscsaba, kedd, 17:00 Jv: Őri, Pozdena