Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Akció az élet-halál meccsre: jegyvásárlás nélkül jöhetnek a szombathelyi sportklubok bérletesei

Vasárnap 16 órától az Alba Fehérvár csapatát fogadjuk az Aréna Savariában a szezon legfontosabb meccsén.
Akció az élet-halál meccsre: jegyvásárlás nélkül jöhetnek a szombathelyi sportklubok bérletesei

Tisztelt Szurkolóink, Sportbarátok. A Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata az elmúlt három bajnoki mérkőzésen nem talált legyőzőre, a Kisvárda elleni döntetlen után legyőzte a Békéscsabát és az Érdet, így életben tartotta reményeit, hogy bennmaradjon a világ legerősebb bajnokságának tartott NB I-ben.

Kijelenthetjük, hogy csapatunkra a szezon legfontosabb mérkőzése vár a bajnokság utolsó fordulójában, amikor vasárnap 16 órától az Alba Fehérvár együttesét látja vendégül az Aréna Savariában, hiszen csakis a győzelemmel harcolhatjuk ki bennmaradást. Mint ismert, a sorsunk már nem csak a saját kezünkben van, de csakis akkor marad esély a kiesés elkerülésére, ha megnyerjük az Alba elleni élet-halál meccset.

A lányok az elmúlt mérkőzéseken hatalmasat küzdöttek, harcoltak. Arra kérjük fantasztikus Szurkolóinkat, hogy az idény legfontosabb és utolsó hazai meccsén harcoljanak együtt, legyenek a csapattal a csatatéren és minél többen látogassanak ki az Aréna Savariába, hiszen talán még sosem volt ekkora szükségük a támogatásra!

Szombathely egy sportszerető város, ezért úgy döntöttünk, hogy akciót hirdetünk a létfontosságú rangadóra: bármelyik szombathelyi sportklub (pl. Szombathelyi Haladás, HVSE futsal, Falco KC Szombathely) bérletes szurkolói díjmentesen, jegyvásárlás nélkül kilátogathatnak a találkozóra, a bérletük felmutatásával.

Várunk tehát minden szombathelyi sportbarátot, Mindenkire szükség van! Szurkoljuk ki a bennmaradást!

Együtt sikerülni fog, hajrá SZKKA!

Klubunk a legutóbbi hazai mérkőzésekhez hasonlóan az alábbi intézkedések alkalmazza az Alba elleni meccsre vonatkozóan:

- A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt kiskorúak léphetnek be az Aréna Savariába!

- A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.

- A sportcsarnok területén a játékosok, stábtagok és valamennyi szurkoló biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

- Kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

- A játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktust (pacsi, kézfogás, stb.) kérjük mellőzni!

- Az Alba Fehérvár elleni mérkőzésre elővételben nem árusítunk jegyeket. A belépőket kizárólag a mérkőzés előtt a helyszínen lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására!