Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Amikor a pihenőnapon is együtt a csapat

A serdülő I. osztályban vitézkedő lányaink miközben gőzerővel készülnek a vasárnapi rangadójukra, a hét közepére esedékes pihenőnapjukat is együtt töltötték.
Amikor a pihenőnapon is együtt a csapat

– A szerdai pihenőnapon együtt pizzáztunk. Jó hangulatban, kellemes beszélgetéssel töltöttük el az időt. Néha szükség van egy kis megállásra, feltöltődére, hiszen nagyon zsúfolt a bajnoki szezon, vasárnap már újabb rangadó vár ránk – tájékoztatta honlapunkat Pődör Zoltán edző-klubelnök, aki a pizzát, a kiszolgálást és a vendéglátást is jónak ítélte.  

A súlyos sérüléséből nemrégen felépült Farkas Nerina szerint a csapattal való együttlét mindent megédesít. 
- Kellett már újra a csapatnak egy közös regenerálódás. Noha nem igazán szeretem a pizzát, a csapattal történő együttlét megédesítette ezt az érzést. A Margherita pizzát választottam, finom volt - válaszolta érdeklődésünkre Nerina, aki ez alkalommal úgy érzi, nagyon nehéz meccs lesz a következő bajnoki.

- Mindent bele kell adnunk, ha törik, ha szakad, nem szabad elveszítenünk ezt a meccset - tette hozzá a fiatal tehetség. 

A csapat kiváló kapusa, Lőrincz Brigitta szerint jó volt újra felszabadultan nevetni. 
- Nagyon jól ereztük magunkat a szerdai pizzázás alatt, hiszen végre beszélgettünk és felszabadultan nevettünk egyet. Elkezdődött az iskola és a bajnokság is és így egyre kevesebb lehetőségünk, időnk van a szórakozásra és pihenésre. A szokásos kukoricás, sonkás, sajtos pizzát ettem - mesélte élményeit Brigi, aki szerint izgalmas összecsapás lesz a vasőárnapi. 

- Mivel nyáron a kezem megsérült és azóta tétmeccsen csak a múlt hétvégén játszottam, így nagy izgalommal várom a vasárnapi meccset, hiszen egy hasonlóan erős csapattal játszunk. Egyértelműen győzni szeretnénk és a 2 pont megszerzése a cél. Nagyon fontos, hogy hazai pályán a szurkolóinknak jó hangulatot teremtsünk - tette hozzá a kiváló kapuvédő.

Az SZKKA – Neka I. meccset vasárnap 16 órakor rendezzük meg az Egyetemi Sportcsarnokban.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK