Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ápoljuk nemzetközi kapcsolatainkat: vendégül láttuk a Dunaszerdahely U15-ös csapatát

A jövőben is szeretnénk ilyen hasznos edzőmeccseket játszani egymás ellen.
Ápoljuk nemzetközi kapcsolatainkat: vendégül láttuk a Dunaszerdahely U15-ös csapatát

Klubunk kiváló szakmai kapcsolatot ápol a cseh-szlovák MOL Extraliga bajnokával, a HC DAC Dunaszerdahellyel, ezért is örülünk, hogy U15-ös csapatunk egy felkészülési mérkőzés erejéig vendégül láthatta a DAC U15-ös együttesét. Az edzőmeccsen – melyet felnőtt gárdánk hétvégi bajnokija előtt rendeztünk – a szünetben még a vendégek álltak jobban, de a második félidőben sikerült fordítanunk.

A találkozó tökéletesen illeszkedett U15-ös csapatunk programjába, hiszen a hétvégén nem volt fordulójuk a lányoknak. A két csapat játékosai az edzőmeccs után közösen megnézték felnőtt gárdánk Kispest elleni győzelmét és a két klub közötti remek kapcsolat további ápolása céljából a jövőben is tervezzük, hogy felnőtt és különböző utánpótláscsapataink is hasonló hasznos edzőmérkőzéseket játszanak egymással.

Szombathelyi KKA – HC DAC Dunaszerdahely 27-22 (12-15)

U15-ös felkészülési mérkőzés, Egyetemi Sportcsarnok

- Nagyobb hátrányból is visszajöttünk a mérkőzés során, ezért örülök, hogy volt tartása a csapatnak és végül ötgólos győzelmet arattunk. Az edzőmeccs abszolút elérte a célját és a szabad hétvégénken nagyon hasznos volt számunkra. Meccsben tudtuk tartani a csapatot és tudtunk gyakorolni is – értékelt U15-ös csapatunk edzője, Huszár Benjámin.