Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Átadtuk az ajándékokat a gyermekotthon lakóinak

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy szebbé tegyük a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát.
Átadtuk az ajándékokat a gyermekotthon lakóinak

Mint ismert, idén úgy döntöttünk, hogy karácsony közeledtével jótékonysági gyűjtést szervezünk a Gencsapátiban található Ernuszt Kelemen Gyermekotthon lakóinak, hogy szebbé tegyük a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát.

Az adományokat vasárnapig vártuk klubirodánkba, és miután az utolsó is megérkezett, hétfőn délután begurult az ajándékokkal megpakolt SZKKA-kisbusz a gencsi gyermekotthon parkolójába. Közösségünk összefogásának és az Önök segítségének köszönhetően sok-sok élelmiszerrel, ruhákkal tele pakolt dobozt tudtunk átadni a gyermekotthon lakóinak.

Természetesen az SZKKA szurkolói csoportja is hozzájárult a kezdeményezéshez és 50 ezer forint gyűjtött össze, amiből  tisztálkodási szereket, tusfürdőket, fogkefét, sampont vásároltak a gyerekeknek.

Klubunk szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen felajánlással segítette jótékonysági gyűjtésünket. Reméljük, hogy mindezzel szebbé tudtuk tenni a gyermekek karácsonyát!

Hálásan köszönjük a sok-sok ajándékot, a gyerekek nagyon fognak örülni. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki akár egy gondolattal is hozzájárult az SZKKA kezdeményezéséhez. A gyerekek tudni fogják, hogy honnan jöttek az ajándékok – mondta Pozsonyi Lajosné, az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézvény munkatársa.