Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az Alba Fehérvár jön a kupában

Az élvonal egyik legerősebb csapata, az Alba Fehérvár lesz a Swietelsky-SZKKA következő ellenfele a Magyar Kupában. A találkozó október 4-én, szerdán este hatkor kezdődik az egyetemi sportcsarnokban.
Az Alba Fehérvár jön a kupában

A bajnoki szünetben sem maradnak a szombathelyi kézilabda-barátok tétmeccs nélkül. Városunk csapata, a Swietelsky-SZKKA az előző körben fölényes magabiztossággal győzte le a Győri VKL SE gárdáját a sorozatban, így jutva tovább a 2. fordulóba. A sorsolás megtörtént, és csakúgy, mint tavaly, az idén is az ország egyik legerősebb alakulata érkezik a vasi megyeszékhelyre: az ellenfél az Alba Fehérvár lesz.
Elsőként Füzesi Ferencet kérdeztük az esélyekről.
– Annak kimondottan örülök, hogy újra NB/I-es csapattal találkozhatunk, annak kevésbé, hogy az egyik legerősebbel. De természetesen nem foglalkozunk az erőviszonyokkal, az esélyekkel, tesszük a dolgunkat, készülünk az ütközetre. Amíg nincs vége a kétszer harminc percnek, bármi megtörténhet. Ami biztos: lelkes szurkolóink biztosan sokat lendíthetnek majd a csapatunk játékán, így arra kérek mindenkit, hogy jöjjenek, és csakúgy, mint a NEKA-elleni bajnokin, azúttal is buzdítsák a lányokat – fogalmazott a Swietelsky-SZKKA vezetőedzője.